European Trailer Care op mobiliteitsrai

(Nederlands) European Trailer Care op MobliteitsRai

Sorry, this entry is only available in Dutch.

(Nederlands) ETC breidt Europees netwerk verder uit

Sorry, this entry is only available in Dutch.

(Nederlands) Van Varik uit Hillegom treedt toe tot European Trailer Care

Sorry, this entry is only available in Dutch.

European Trailer Care at Transport Compleet Gorinchem

European Trailer Care is aanwezig op Transport Compleet in Gorinchem op 2, 3 en 4 september. Op onze stand ( stand nummer 136 ) zijn alle dagen diverse leden van de vereniging aanwezig om u te woord te staan.

 

Wij hopen u te kunnen verwelkomen op stand 136!

 

 

European Trailer Care lid A. van Tilburg sluit onderhoudscontracten

AVTmoerdijkETC_Logo (1)

A. van Tilburg BV sluit onderhoudscontract met BAS Logistics en Hereijgers Transport  

Roosendaal, 16 juni 2014 

A. van Tilburg Trailer service BV uit Roosendaal, Breda en Moerdijk heeft een onderhoudscontract afgesloten met BAS Logistics en Hereijgers Transport.

De BAS Group en AVT hebben hun jarenlange relatie vastgelegd in een alles omvattend onderhoudscontract voor het getrokken materiaal. Dit contract omvat ca. 200 eenheden.
Fleetmanagement, beschikbaarheid van het wagenpark, lage operationele kosten en een perfecte uitstraling van het wagenpark staan hierin centraal. Het Fleetmanagement wordt gerealiseerd middels het door AVT ontworpen, web gebaseerde Fleetcare systeem. In combinatie met preventief onderhoud komen BAS Logistics en Hereijgers Transport niet voor verrassingen te staan en zijn ze in staat te communiceren en de voortgang te monitoren (www.fleetcare.nl).
De overeenkomst omvat naast alle technische aspecten (werkzaamheden, onderdelen, APK keuringen, 24/24 Europa service  via European Trailer Care)  tevens de speciale beurten die ervoor zorgen dat naast de technische staat van het voertuig de bovenbouw en uitstraling te allen tijde voldoen aan de strenge eisen van de BAS Group met betrekking tot waterdichtheid, functionaliteit en uitstraling.
Ik ben er trots op om dit samen met onze medewerkers,  BAS Logistics en Hereijgers Transport bereikt te hebben aldus Ton van Tilburg. Het is een kroon op onze jarenlange samenwerking. Het betekent voor beide partijen een win-win situatie; de klant weet waar hij aan toe is en komt niet voor hoge, onverwachte, kosten te staan en aan de andere kant kan AVT alle werkzaamheden tijdig inplannen en spreiden

.
A. van Tilburg BV is een hecht team met 135 servicegerichte medewerkers over vier vestigingen in West Brabant en met 3 hoofdactiviteiten: trailerservice, technische groothandel en mobiele hydrauliekservice. Het werken in kleine, enthousiaste teams, waardoor een grote betrokkenheid ontstaat en het focussen op ketenintegratie met de klant, is een van haar onderscheidende factoren. Zie voor meer info www.avt.nl.
Hereijgers Transport in Breda-Hazeldonk is al meer dan 80 jaar uw groepagespecialist voor de Benelux.  Het warehouse van Hereijgers staat in Hazeldonk, strategisch gelegen aan de E19 tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. Binnen 24 uur bezorgt Hereijgers overal in Nederland en België uw lading. Zie www.hereijgers.eu.
De BAS Group is een logistieke dienstverlener van Nederlandse herkomst die op dit moment diensten levert op het gebied van transport (weg & rail) en logistiek in de Benelux en Zuid Europa. In de toekomst zal de Bas Group zich richten op positie als allround logistiek dienstverlener met een aantrekkelijke thuismarkt positie in West Brabant gelegen tussen in de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en met groeimogelijkheden in Centraal en Zuid-Europa.  In het kader van deze groei is recent het nieuwe warehouse in Etten-Leur in gebruik genomen. Zie www.bas.eu.

European Trailer Care verwelkomt nieuw lid Rekos uit Almelo

Op woensdag 28 mei 2014 heeft Rekos uit Almelo haar handtekening gezet onder het lidmaatschap van de vereniging European Trailer Care.Rekos Almelo is een  familiebedrijf met een uitstekende naam in Twente. Bijna 50 jaar geleden is men gestart met een kleine revisiewerkplaats, vervolgens is er een werkplaats voor Truck- en traileronderhoud geopend.Vandaag de dag is Rekos bekend als full service dienstverlener voor vrachtwagenonderhoud, waarin zij alle facetten van onderhoud in eigen huis heeft. Zo verricht Rekos de gebruikelijke keuringen als APK, LPK, tachograaf en ALK (kraankeuringen) en mag zij zich een echte hydrauliekspecialist noemen.

Bovendien is Rekos ook al jaren bekend als groothandel in truck en trailer onderdelen.In het magazijn in Almelo liggen ruim 16.000 verschillende artikelen op voorraad die middels een eigen bezorgdienst bij de klanten afgeleverd wordt.

 

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om lid te worden van de vereniging European Trailer Care” verteld Johan van de Maat, Technisch Manager van Rekos, “Wij zien de vereniging als een uitstekend netwerk met goede werkplaatsen, waarmee wij onze klanten 24-uursservice kunnen bieden in de Benelux en daarbuiten. Daarnaast zien we een toegevoegde waarde in gezamenlijke opleidingen en het delen van technische kennis.” aldus Johan van de Maat.

Erik Spalink, Commercieel Manager van Rekos vervolgt: “Naast de toegevoegde waarde die European Trailer Care voor de werkplaats heeft, is de samenwerking ook op commercieel gebied een belangrijke impuls. De vereniging European Trailer Care staat goed bekend in de markt en dus draagt het lidmaatschap absoluut bij aan de goede uitstraling van ons bedrijf”.

 

“Wij zijn erg blij met het verwelkomen van Rekos als nieuw lid van onze vereniging” verteld Ernst Woortman, Formule Manager van European Trailer Care. “Rekos is een erg veelzijdig bedrijf, die veel extra know how in de vereniging brengt en dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van onze vereniging. Rekos is echt een begrip in de regio waar ze opereren en wij zijn blij dat ze ons netwerk hebben gekozen voor het verhogen van hun servicegraad naar hun klanten in de Benelux en daarbuiten” vervolgt Ernst Woortman.

 

Kijk voor meer informatie op de website: www.rekos.nl

Instructie dag SAF bij Kennedy TTS

SAF cursus bij Kennedy TTS (2) SAF cursus bij Kennedy TTSOp 07-05-2014 heeft Kennedy TTS in samenwerking en op verzoek van SAF Holland een instructie dag georganiseerd in Gent.

Op deze instructie dag werd uitleg gegeven over de afwikkeling van garantie aanvragen, en hoe men hier mee om moet gaan.

Tevens werd er een uitgebreide technische training geven. In deze technische training kwamen zaken aanbod als: hoe reviseert men op de juiste manier een remklauw, hoe stel je op de juiste manier een schijf- of trommelrem af en waar moet je op letten bij het onderhoud van een schijf- of trommelrem. Deze technische training werd gegeven op een tweetal proefopstellingen, een trommelrem en een schrijfrem.

De training werd namens SAF Holland verzorgd door Franky Scheere en Joris Meermans, die dit op een duidelijke en enthousiaste manier verzorgden. Ook de door SAF Holland aangeboden lunch werd door de deelnemers zeer gewaardeerd.

 

Groepsfoto leden European Trailer Care

Op Transport Compleet in Hardenberg is onderstaande groepsfoto gemaakt.

 

Groepsfoto Hardenberg

 

Met dank aan fotograaf: Tim de Jong

Roadservice De Kempen nieuw lid European Trailer Care

European Trailer Care breidt het netwerk uit met Roadservice De Kempen uit het Brabantse Hapert. Roadservice De Kempen is een jong bedrijf, die een full-service werkplaats heeft voor auto, bedrijfs- en vrachtwagens. Roadservice De Kempen is erg vooruitstrevend, en heeft ook als eerste bedrijf in Nederland de titel “Texa Diagnostic Specialist” mogen ontvangen.

 

“Ik zie European Trailer Care als een sterk netwerk, met kwalitatief goeie werkplaatsen. Dit netwerk is voor ons bedrijf erg belangrijk om een goeie 24/7 service te kunnen bieden aan onze klanten in de Benelux en daarbuiten” aldus directeur Bart van Raay. “Tevens biedt het voor mij de mogelijkheid kennis te delen met de overige leden. Binnen de vereniging European Trailer Care zit een heel breed scala aan werkzaamheden, waar we elkaar alleen maar in kunnen versterken” vervolgt Bart van Raay.

 

“Wij zijn erg blij met Roadservice De Kempen als nieuw lid van European Trailer Care. Het is een ambitieus, jong bedrijf, die helemaal voldoet aan de kwaliteitseisen die wij van onze leden verwachten” aldus Ernst Woortman, Formule Manager, European Trailer Care. “We zijn in de Benelux aan het kijken naar uitbreiding van ons netwerk. Onze insteek is echter wel dat kwaliteit duidelijk voor kwantiteit gaat. Wij zijn van mening dat Roadservice De Kempen goed past binnen dit profiel.” vervolgt Ernst Woortman.

 

Roadservice De Kempen onderscheidt zich verder met professionele airco service, hydrauliek service, keuringen als APK licht, APK zwaar, LPK, CFK, Tachograaf en AMTek, truck- en trailerverhuur, 24/7 bandenservice.

 

Tevens beschikt Roadservice De Kempen over een dieplader waar ze gestrande voertuigen nationaal en internationaal kunnen ophalen.

 

Kijk voor meer informatie over Roadservice De Kempen op: http://www.roadservicedekempen.nl

 

Bos Trailerservice Barneveld nieuw lid European Trailer Care

European Trailer Care breidt het netwerk uit met Bos Trailerservice uit Barneveld. Bij Bos Trailerservice wordt elk type traileronderhoud uitgevoerd. Daarnaast heeft Bos Trailerservice een omvangrijke verhuurtak die in de regio, maar ook daarbuiten een begrip is.

Peter-Bos-Bos-Trailerservice
“In onze portfolio bevinden zich tal van landelijk opererende klanten”, legt directeur Peter Bos uit. “Door toe te treden tot European Trailer Care kan ik die klanten hetzelfde serviceniveau bieden door het hele land als hier in Barneveld. Daarnaast kunnen we makkelijker inspelen op de verhuurwensen van onze klanten. Ongeplande service onderweg is nu vaak slecht en duur. Wij willen het serviceniveau dat onze klanten van ons gewend zijn, ook onderweg aan kunnen bieden. Dit geldt ook voor onze verhuurvloot.”

“Bos Trailerservice is een serieus bedrijf  dat een compleet dienstenpakket levert in onze branche en dat zich bevindt op een centrale A1 locatie. In meerdere opzichten dus een aanwinst voor ons netwerk”, licht voorzitter Anton Müller van European Trailer Care toe. “Bos past uitstekend in onze groep, ook al omdat het alle expertise in huis heeft, inclusief die  van diepladers en exceptioneel vervoer. De komst van Bos Trailerservice past prima in onze strategie: we streven naar een gecontroleerde groei met enkel topklasse werkplaatsen. Dat was destijds, in 2001, toen we met European Trailer Care begonnen, ook al ons uitgangspunt. Het heeft geleid tot een netwerk van 28 vestigingen verspreid over Nederland en België.”

Bos Trailerservice is medio jaren tachtig van de vorige eeuw gestart. “We hebben daarbij de handel en de service altijd naast elkaar laten groeien.  Een groeifactor was de verhuurtak van ons bedrijf. Daardoor hebben we in relatief korte tijd grote bekendheid verworven door het hele land. Ook onze werkplaats hebben we daardoor kunnen ontwikkelen tot een begrip in de markt”, aldus Bos.