Bos Trailerservice Barneveld nieuw lid European Trailer Care

European Trailer Care breidt het netwerk uit met Bos Trailerservice uit Barneveld. Bij Bos Trailerservice wordt elk type traileronderhoud uitgevoerd. Daarnaast heeft Bos Trailerservice een omvangrijke verhuurtak die in de regio, maar ook daarbuiten een begrip is.

Peter-Bos-Bos-Trailerservice
“In onze portfolio bevinden zich tal van landelijk opererende klanten”, legt directeur Peter Bos uit. “Door toe te treden tot European Trailer Care kan ik die klanten hetzelfde serviceniveau bieden door het hele land als hier in Barneveld. Daarnaast kunnen we makkelijker inspelen op de verhuurwensen van onze klanten. Ongeplande service onderweg is nu vaak slecht en duur. Wij willen het serviceniveau dat onze klanten van ons gewend zijn, ook onderweg aan kunnen bieden. Dit geldt ook voor onze verhuurvloot.”

“Bos Trailerservice is een serieus bedrijf  dat een compleet dienstenpakket levert in onze branche en dat zich bevindt op een centrale A1 locatie. In meerdere opzichten dus een aanwinst voor ons netwerk”, licht voorzitter Anton Müller van European Trailer Care toe. “Bos past uitstekend in onze groep, ook al omdat het alle expertise in huis heeft, inclusief die  van diepladers en exceptioneel vervoer. De komst van Bos Trailerservice past prima in onze strategie: we streven naar een gecontroleerde groei met enkel topklasse werkplaatsen. Dat was destijds, in 2001, toen we met European Trailer Care begonnen, ook al ons uitgangspunt. Het heeft geleid tot een netwerk van 28 vestigingen verspreid over Nederland en België.”

Bos Trailerservice is medio jaren tachtig van de vorige eeuw gestart. “We hebben daarbij de handel en de service altijd naast elkaar laten groeien.  Een groeifactor was de verhuurtak van ons bedrijf. Daardoor hebben we in relatief korte tijd grote bekendheid verworven door het hele land. Ook onze werkplaats hebben we daardoor kunnen ontwikkelen tot een begrip in de markt”, aldus Bos.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie