ETC toont primeur in Gorinchem: vergelijking 4 modulators

Op de stand van European Trailer Care werd tijdens de Carrosserie Vakdagen te Gorinchem de scholing van de monteurs op gebied van EBS in de schijnwerp

er gezet. De komst van nieuwe elektronica en bijbehorende diagnose-apparatuur van trailers bood ETC de gelegenheid de kennisvoorsprong nog meer te vergroten.

Er ontstaan steeds grotere verschillen tussen de elektronica van trailers en die van de trucks. Ook de elektronica van trailers wordt steeds verder uitgebreid, zowel op het gebied van de bestaande modulators als nieuwe modulators die op de markt komen.
Om deze reden bracht ETC vier modulators van verschillende leveranciers bij elkaar waardoor ze goed te vergelijken zijn. Naast Haldex, Wabco en Knorr werd ook de nieuwe BPW modulator getoond. Nooit eerder is dit gebeurd, we kunnen daarom spreken van een primeur op trailergebied.

Door scholing leren de monteurs van European Trailer Care om te gaan met de verschillende merken en systemen.Voor de klant is de toegevoegde waarde duidelijk, iedere EBS storing kan uitgelezen worden en waar nodig met grote expertise worden hersteld. Dit vermijd wachttijden en kosten voor de klant.

0 Kommentare

Dein Kommentar

An Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns Deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar