Erik Spalink nieuwe formulemanager European Trailer Care

Erik Spalink formulemanager European Trailer Care
European Trailer Care heeft Erik Spalink aangetrokken als formulemanager.

Hiermee volgt hij Ernst Woortman op, die de functie de afgelopen 4 jaar heeft ingevuld.
“Erik Spalink is geen onbekende binnen ETC,” legt voorzitter Anton Müller uit. “Erik was al een paar jaar betrokken bij ETC vanwege zijn werkzaamheden bij een van onze leden. Hij kent de leden, weet wat er speelt binnen ETC, en weet wat de rol van de formulemanager daarin is.”

“Ik ben 17 jaar werkzaam geweest bij een groothandel in onderdelen voor trucks en trailers, en was juist bezig een nieuwe uitdaging te vinden,  tot Anton Müller me benaderde voor de rol van formulemanager. Dat viel precies samen met waar ik naar op zoek was. Ik ga nu voor mezelf beginnen en besteed 50% van mijn tijd aan European Trailer Care.” Aldus Erik Spalink.

Anton Müller vervolgt:  “European Trailer Care groeit gestaag, zowel in het aantal leden als in het aantal klanten. Met Erik hebben we de juiste persoon binnengehaald die met zijn kennis en ervaring het werk van Ernst Woortman kan voortzetten.”

Tevens maakt Anton Müller bekend dat Geralt van ’t Blik toetreedt tot het bestuur van ETC. Het bestuur bestaat daarmee uit drie Nederlandse en twee Belgische leden.

European Trailer Care is een samenwerking tussen onafhankelijke trailer reparatiebedrijven in Europa. Door de kracht van samenwerken kan European Trailer Care elke fleetowner optimaal bedienen. Ook de nauwe samenwerking met trailer- en onderdelenfabrikanten, wat resulteert in de juiste prijs en optimale kennis, levert hier een goede bijdrage aan.