Ernst Woortman gestart als Formulemanager European Trailer Care

 

Bij European Trailer Care treedt Ernst Woortman in dienst als formulemanager. Hij zet de lijnen uit voor de keten van onafhankelijke trailerservicebedrijven en tracht deze te versterken. De leden van ETC zijn tot deze actie gekomen om het besturen van de keten de aandacht te geven die het verdient.”De leden deden de lopende ETC-zaken zelf”, legt voorzitter Anton Müller uit. “ETC staat voor tal van nieuwe uitdagingen, met het aantrekken van een formule manager zal dit uitgerold worden. Hij kan zich volledige toeleggen op het in stand houden en versterken van ons huidige netwerk, ook buiten Nederland.”

Woortman (32) is afkomstig van onderdelenleverancier Bulthuis, dat inmiddels vestigingen heeft door heel Nederland. Bulthuis is één van de hofleveranciers van alle truck- en traileronderdelen van ETC. Woortman kent de ETC-organisatie daardoor van binnen en van buiten. Behalve met de leden, heeft hij ook feeling met klanten. In goed overleg met Bulthuis is besloten om de overstap naar ETC te maken.

 

“ETC is een groep met doelgerichte ondernemingen die in mijn ogen in het boven segment van de truck-, en trailer reparatie werkplaatsen behoren in Nederland en daar buiten”, zegt hij. “Om verdere ontwikkeling en verdere groei te kunnen bewerkstelligen moest er een manager komen die zich voor honderd procent op ETC-zaken kan richten.”

Het huidige bestuur staat een gestage groei voor van de keten, hier moeten de juiste beslissingen genomen worden.

“Juist in een aantrekkende markt is het zaak om samen met het bestuur de juiste afwegingen te maken met betrekking tot eventuele uitbreiding van het netwerk”, zegt Woortman, die stelt dat er voor European Trailer Care ook buiten Nederland nog uitbreidingskansen zijn.

Een sterk voordeel van European Trailer Care is de beschikking over eigen ontwikkelde opleidingen. “Daarin is nog meer uniformiteit aan te brengen”, zegt Woortman. “Het is één van de taken waar ik mee aan de slag ga bij ETC. Hoe meer uniform het opleidingstraject is, des te consequenter is het voor het kwaliteitsniveau van de diverse ETC-vestigingen. Daar mag geen verschil merkbaar zijn voor de klant”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie