European Trailer Care verwelkomt nieuw lid Rekos uit Almelo

Op woensdag 28 mei 2014 heeft Rekos uit Almelo haar handtekening gezet onder het lidmaatschap van de vereniging European Trailer Care.Rekos Almelo is een  familiebedrijf met een uitstekende naam in Twente. Bijna 50 jaar geleden is men gestart met een kleine revisiewerkplaats, vervolgens is er een werkplaats voor Truck- en traileronderhoud geopend.Vandaag de dag is Rekos bekend als full service dienstverlener voor vrachtwagenonderhoud, waarin zij alle facetten van onderhoud in eigen huis heeft. Zo verricht Rekos de gebruikelijke keuringen als APK, LPK, tachograaf en ALK (kraankeuringen) en mag zij zich een echte hydrauliekspecialist noemen.

Bovendien is Rekos ook al jaren bekend als groothandel in truck en trailer onderdelen.In het magazijn in Almelo liggen ruim 16.000 verschillende artikelen op voorraad die middels een eigen bezorgdienst bij de klanten afgeleverd wordt.

 

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om lid te worden van de vereniging European Trailer Care” verteld Johan van de Maat, Technisch Manager van Rekos, “Wij zien de vereniging als een uitstekend netwerk met goede werkplaatsen, waarmee wij onze klanten 24-uursservice kunnen bieden in de Benelux en daarbuiten. Daarnaast zien we een toegevoegde waarde in gezamenlijke opleidingen en het delen van technische kennis.” aldus Johan van de Maat.

Erik Spalink, Commercieel Manager van Rekos vervolgt: “Naast de toegevoegde waarde die European Trailer Care voor de werkplaats heeft, is de samenwerking ook op commercieel gebied een belangrijke impuls. De vereniging European Trailer Care staat goed bekend in de markt en dus draagt het lidmaatschap absoluut bij aan de goede uitstraling van ons bedrijf”.

 

“Wij zijn erg blij met het verwelkomen van Rekos als nieuw lid van onze vereniging” verteld Ernst Woortman, Formule Manager van European Trailer Care. “Rekos is een erg veelzijdig bedrijf, die veel extra know how in de vereniging brengt en dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van onze vereniging. Rekos is echt een begrip in de regio waar ze opereren en wij zijn blij dat ze ons netwerk hebben gekozen voor het verhogen van hun servicegraad naar hun klanten in de Benelux en daarbuiten” vervolgt Ernst Woortman.

 

Kijk voor meer informatie op de website: www.rekos.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie