Nieuw logo Duurzaam Repareren voor European Trailer Care

Groengedaan European Trailer CareOm de herkenbaarheid van de duurzame bedrijfsvoering te verhogen voor consumenten en opdrachtgevers gaan alle bedrijven het nieuwe beeldmerk dragen: Groen Gedaan!
In Nederland hebben we al langere tijd een samenwerking met de stichting Duurzaam repareren.

European Trailer Care heeft zitting in het College van Deskundigen als vertegenwoordiging voor de commissie zwaar (>3500 kg).
Onze kennis en ervaring in dit vakgebied zijn mede van invloed op het samengestelde Pakket van Eisen, deze eisen worden blijvend getoetst en aangescherpt waar dat nodig is.
Steeds meer van onze klanten omarmen Duurzaam Repareren.

Duurzaamheid is

• zorgvuldig omspringen met grondstoffen
• zuinig zijn met energie
• zorgen voor duurzaam inzetbaar personeel
• het voorkomen van verspilling
• hergebruik van delen e.d.

Stichting Duurzaam geeft onze leden van European trailer Care richtlijnen op welke wijze wij dit het beste binnen onze vestigingen kunnen inrichten.
Tevens worden we jaarlijks getoetst door een onafhankelijke derde partij om onze behaalde certificaten van Duurzaam repareren te behouden.

Duurzaam Repareren helpt dus niet alleen mee aan een beter milieu en samenleving.
Het draagt tevens bij aan onze kostenbeheersing en aan klantloyaliteit.

Ook in België is Stichting Duurzaam al enige tijd actief, ook daar werpt de deelname aan Duurzaam repareren voor een van onze leden al haar vruchten af.
Kennedy European Trailer Care uit Gent is, mede door het feit dat ze duurzaam repareren, actief benaderd vanuit de Vlaamse overheid om werkzaamheden voor ze te gaan uitvoeren.

Duurzaam Repareren is niet iets vaag groens.
Het is gewoon een manier van ‘goed ondernemerschap’.

[:]