Preferred partner ETC: DT Spareparts
DT Spare Parts

DT Spare Parts is het premiummerk van de Duitse parts-leverancier Diesel Technic SE. Het assortiment van het in 1972 geregistreerde merk omvat meer dan 40.000 artikelen verdeeld over ruim 200 artikelgroepen en is toepasbaar voor commerciële voertuigen en trailers van de Europese producenten als DAF, Volvo, Scania, MAN, Mercedes, Volkswagen, Iveco, Renault, Fiat, Peugeot & Citroën. Met de aanschaf van DT Spare Parts artikelen kiezen eindgebruikers in meer dan 150 landen wereldwijd voor betrouwbare kwaliteit en 24 maanden garantie op het gehele assortiment.

Het complete DT Spare Parts assortiment is eenvoudig te raadplegen via het online platform Partner Portal. In het Partner Portal kunnen zowel de eindgebruiker als wederverkoper van DT Spare Parts snel en eenvoudig alle gewenste onderdelen en bijbehorende technische informatie vinden over DT Spare Parts producten. Ook is het assortiment terug te vinden in de meer dan 30 productcatalogi welke op aanvraag gratis toegezonden kunnen worden.

DT Spare parts producten zijn verkrijgbaar bij zo goed als alle grossiers van bedrijfswagen onderdelen in de Benelux. Mocht u op zoek zijn naar het dichtstbijzijnde verkooppunt, neemt u dan gerust contact op met de Customer Service van Diesel Technic Benelux B.V (+31 73 6395070).

Diesel Technic Benelux B.V. kiest voor de preferred partner samenwerking met European Truck & Trailer Care daar beide partijen dezelfde hoge eisen stellen aan zowel vakmanschap, service als kwaliteit. Mocht u meer informatie wensen over DT Spare Parts, neemt u dan gerust contact op met Diesel Technic Benelux B.V.(+31 73 6395070 / order@dieseltechnic.com)

Als ETTC-lid kunt u op de volledige technische ondersteuning rekenen vanuit Diesel Technic Benelux B.V.

www.dieseltechnic.com


Preferred Partners van European Trailer Care