Van Varik uit Hillegom treedt toe tot European Trailer Care

[:nl]Van Varik Truck & Trailer Techniek treedt met onmiddellijke ingang toe tot de vereniging European Trailer Care. Van Varik Truck & Trailer Techniek is gestart in 2010 en opgericht door vader en zoon Piet en Perry van Varik. Door hun jaren lange ervaring in de reparatie en onderhoud van trucks en trailers hebben ze reeds een sterke naam opgebouwd in de Bollenstreek.

“Wij zijn van mening dat het erg belangrijk is om een sterk netwerk te hebben. Daarin vinden wij het belangrijk dat dit een onafhankelijk netwerk is. European Trailer Care staat bekend als een goed netwerk, met kwalitatief goeie leden.

Zaken als Europese 24 uurs pechservice, opleidingen en een stuk marketing is goed geregeld binnen European Trailer Care. Daarnaast spreekt ons de ambities die de vereniging heeft erg aan, er is een duidelijke toekomstvisie, de vereniging wil Europees uitbreiden, en wil op commercieel gebied ook meer eenheid gaan creeren, deze plannen spreken ons erg aan” aldus Perry van Varik.

“Ik ben erg blij met de toetreding van Van Varik. We stellen als vereniging best hoge eisen aan onze leden, kwaliteit staat daarin voorop. Ik weet zeker dat Van Varik aan deze eisen voldoet. Het is een mooi familiebedrijf, die met een mooi team, een zeer goede kwaliteit en service levert aan haar klanten. Daarnaast past het DNA van het bedrijf perfect bij onze vereniging” verteld Ernst Woortman, Formule manager van European Trailer Care.

Bij Van Varik Truck & Trailer Techniek kan de klant terecht voor alle mogelijke reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan alle merken trucks en trailers.

Voor meer informatie over Van Varik Truck & Trailer Techniek kunt u terecht op www.vanvariktechniek.nl en voor meer informatie over European Trailer Care kunt u terecht op www.europeantrailercare.com, of u kunt contact opnemen met Ernst Woortman, tel: 06-51919892 of ernst@europeantrailercare.com.[:]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie