kraker-truck-en-trailer-careKTTC Nisse heeft drie goed uitgeruste werkplaatsen: één voor onderhoud en reparatie aan trucks, twee voor de werkzaamheden aan getrokken materieel.
Daarnaast beschikt KTTC over een moderne en volledig uitgeruste spuitcabine. Zo beschikt KTTC onder andere over een onmisbare remmentestbank.
Voertuigelectronica wordt uitgelezen met speciaal daarvoor ontwikkelde diagnostische apparatuur.
Aan de hand van de informatie die door verschillende tests en diverse apparatuur wordt verkregen, repareert en adviseert KTTC.
KTTC biedt een volledig pakket voor onderhoud en reparatie aan getrokken materieel. Kleine reparaties of groot onderhoud: KTTC voert het voor u uit.
KTTC heeft bovendien alle kennis en middelen in huis om uw banden uit te lijnen.
Goed uitgelijnde banden zorgen voor minder bandenslijtage en hebben een gunstig effect op het brandstofverbruik. Laat u dus adviseren door de specialisten van KTTC!
Bij werkzaamheden aan trucks en trailers komen vloeistoffen vrij. Om deze vloeistoffen, zoals olie en koelvloeistof, op een verantwoorde manier af te voeren,
heeft KTTC een perfecte oplossing. Direct vanaf de brug worden de vloeistoffen afgevoerd en opgevangen in speciaal daarvoor geschikte vaten die in een ondergrondse ruimte staan.

KTTC Nisse
Drieweg 5
4443 RD Nisse

Tel. +31 (0)113 644 210
24/7 Service +31(0)113 644 210

E-mail: service@kttc.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 08.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 20.00
Zaterdag: 07.00 – 13.00 uur
Zondag: gesloten

Service