Wiejelo Equipment ETC Preferred Partner

Wiejelo Equipment: Preferred Partner

Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van automatische smeersystemen, bieden wij wereldwijd op elke vraagstelling dé optimale maatwerkoplossing. Jaarlijks leveren wij duizenden smeersystemen aan fabrikanten, distributeurs en eindgebruikers in verschillende marktsegmenten. Ons team bestaat uit ervaren werknemers die al tientallen jaren ervaring hebben opgedaan bij verschillende fabrikanten uit deze branche.

Met een automatisch smeersysteem worden de lagers tijdens het draaien gesmeerd waardoor deze langer meegaan. Met het juiste vet en de dosering vormt het vet een afdichtingskraag aan de buitenzijde van de lagers zodat het binnendringen van stof, vuil en zand wordt vermeden. Tevens wordt met een automatisch smeersysteem op het materieel stilstand vermeden wat minder tijdsverlies en extra kosten met zich meebrengt.

Daarnaast zorgt Wiejelo Equipment voor de juiste installatie van de apparatuur.

Zo heeft u:
• De beste service
• De hoogste kwaliteit
• Onafhankelijk advies op maat
• Training inclusief bijbehorende documentatie om de installatie zelf uit te voeren
• Volledige installatie door Wiejelo Equipment
• Beste prijs- kwaliteitsverhouding

Wij hebben de beschikking over een wereldwijd dekkend servicenetwerk. Lokale distributeurs worden door Wiejelo Equipment opgeleid om zelfstandig installaties van onderhoud te voorzien en om onderhoud aan de systemen uit te voeren.

Voor meer informatie over Wiejelo Equipment en onze dienstverlening: www.wiejwelo.nl

 

Wiejelo Equipment
Laan van het Omniversum 20
7324 BM Apeldoorn
The Netherlands
+31 (0)85 87 85 691
info@wiejelo.com