KTTC European Trailer Care

Fleetmanagement

Bij European Trailer Care kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw trailers. Wij kunnen u alle soorten en maten onderhoudcontracten aanbieden. Tegen een scherpe prijs kunt u uw voertuigen goed en efficiënt laten repareren van Groningen tot aan de Franse grens.

Goedkoop repareren is voor European Trailer Care meer dan alleen een laag uurtarief en goedkope onderdelen. Goedkoop repareren bij European Trailer Care is repareren op tijden dat het ú uitkomt op een plek waar het u uitkomt. Goedkoop repareren is het voorkomen van stilstand. En mocht u onverhoopt een keer stil komen te staan dan zullen onze ervaren medewerkers met ons eigen netwerk en zeer goede contacten buiten de Benelux er alles aan doen om uw voertuig zo snel mogelijk weer onderweg te krijgen. (Of: op de weg te krijgen).

Dankzij ons goede netwerk en onze grote capaciteit zijn wij in staat wagenparken van één trailer tot duizenden trailers in onderhoud te nemen. Het maakt voor European Trailer Care niet uit, uit welk soort/merk trailers uw wagenpark bestaat.

Dit alles is mogelijk door een professionele organisatie die meedenkt met uw planning bij het ophalen en wegbrengen van trailers. Tevens leveren wij u een uitstekende periodieke management rapportage. Fleetmanagment van European Trailer Care werkt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie