Febi Logo Preferred Partner

Nr. 1 in de vrije onderdelenmarkt
Gisteren, vandaag en morgen

Al meer dan 175 jaar pionierschap!

Febi is een pionier in de onderdelen aftermarket. Het familiebedrijf heeft van meet af aan al de missie om alternatieven aan te bieden – van dezelfde of van betere kwaliteit – voor originele onderdelen en dit in het belang van de klanten wereldwijd.
Met een gamma van meer dan 50.000 technische vervangonderdelen voor personen- en bedrijfswagens dat voortdurend uitgebreid wordt .
Dit is dan ook één van de doelen van de bilstein group: zo snel mogelijk nieuwe producten beschikbaar te stellen in de aftermarket.
Nieuwe trends en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd zodat alle klanten wereldwijd steeds een stap voor zijn.

Het bedrijf vind haar oprichting al in 1844. Er werd voornamelijk handel gedreven in metaalproducten, de focus veranderde al snel naar het leveren van onderdelen bij het ontstaan van de automotive sector.

De merknaam “febi” die tot op de dag van vandaag wordt gebruikt werd al geregistreerd in 1923.

De productie van onderdelen voor trucks begon in 1951, in de jaren tachtig werd hiervoor een heel breed productgamma ontwikkeld. Producten worden in eigen productie geproduceerd, aangevuld met onderdelen van partner fabrikanten.
In de loop van de jaren werden meer internationale vestigingen opgericht, bovendien leidde de immense groei tot een voortdurende uitbreiding van de productieruimte en de logistieke centra in de hoofdvestiging in het Duitse Ennepetal.

Momenteel verhandelt Ferdinand Bilstein, met de ondersteuning van 20 buitenlandse vestigingskantoren wereldwijd, meer dan 62.000 reparatieoplossingen voor personenwagens en bedrijfsvoertuigen.
Drie jaar fabrieks garantie op onderdelen!

febi biedt aan zijn klanten enkel onderdelen in eerste montage kwaliteit aan.
Om de hoge kwaliteitseisen aan haar producten te benadrukken, geeft febi drie jaar fabrieksgarantie op al haar onderdelen – waarmee de wettelijke garantieperiode wordt overschreden. Dat is hun belofte voor kwaliteit. Een echte meerwaarde voor iedereen die vertrouwen heeft in de producten van febi.

Meer dan alleen maar onderdelen:

Naast een breed aanbod van onderdelen, biedt febi ook een uitgebreide service naar de onafhankelijke werkplaatsen toe op het gebied van technische info en trainingen.

Verdere groei

De bilsteingroep investeert in de toekomst, de komende jaren wordt de logistieke capaciteit aanzienlijk uitgebreid. Hiervoor is een perceel van 200.000 vierkante meter aangekocht in Gelsenkirchen, de eerste bouwfase omvat de bouw van een nieuw logistiek centrum van 45.000 vierkante meter in 2022, met daarnaast de mogelijkheid om deze nog eens te verdubbelen.

Bezoek voor alle informatie de website van febi Bilstein: www.febi.com

Voor het zoeken van onderdelen en meer informatie over de artikels zelf kunt u terecht op: https://partsfinder.bilsteingroup.com
Meer info over het overkoepelende merk bilstein group vindt u op: bilstein group: Uw partner voor de automotive aftermarket

Duitsland hoofdkantoor

Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG

Wilhelmstr. 47
58256 Ennepetal
Germany

Tel.: +49 2333 911-0
E-Mail: support@bilsteingroup.com

BeNeLux

febi Benelux NV

Bouw 18
9255 Buggenhout
Belgium


Preferred Partners van European Trailer Care