Roland Loadlok Preferred Partner European Trailer Care_Tekengebied 1Roland Loadlok Nederland BV

Roland Loadlok Nederland BV is een trotse Europese producent van innovatieve ladingvastzetsystemen en schuifzeilen. Door de samenwerking kunt u als klant terecht voor al onze producten bij de ETC leden.

Onze experts werken nauw samen met transportbedrijven, fabrikanten van carrosserieën en opleggers, Original Equipment Manufacturers (OEM), distributeurs en detailhandelaren.

Dankzij deze samenwerking zijn we in staat om u als klant via een van de ETC vestigingen een volledig scala aan oplossingen te bieden – standaardproducten die al op voorraad liggen, of oplossingen op maat om ladingen veilig vast te zetten.

Schuifzeilen

Ook voor schuifzeilen bent u bij een ETC vestiging aan het juiste adres, Roland begrijpt als geen ander de uitdaging van de weg. Wij leveren dan ook de hoogst mogelijke kwaliteit ultra sterke schuifzeilen met diverse bedrukkings- en beveiligingmogelijkheden.

Onder ons InfiniShield label beschikken we over de meest uitgebreide reeks printtechnologieën, inclusief de allernieuwste digitale UV-printers en eigen grafisch ontwerpteam.
Wij zijn nummer 1 volledig geïntegreerde productiepartner voor de transportbranche op het gebied van ladingzekering. Met alle geavanceerde printtechnologieën onder één dak, bieden wij u als klant van een ETC vestiging premium bedrukking op schuifzeilen in drie verschillende productniveaus – met vele jaren garantie.

We gaan voor u altijd net iets verder. Niet alleen tijdens het bestelproces en de levering, maar ook bij het aanbieden van hoge kwaliteit grafische design oplossingen en met de nazorg die de hele levenscyclus van onze producten dekt.

Over ons

Momenteel beschikken we over 2 productiebedrijven in Europa, 9 Europese verkoopkantoren en meer dan 500 zeer ervaren medewerkers in techniek, R&D, productie, verkoop en distributie. Onze producten worden geëxporteerd naar 42 landen wereldwijd.

Roland Loadlok Nederland BV
Oudewei 4
4004 LS TIEL
NETHERLANDS
Tel. +31 (0) 344 – 670 950
E-mail: sales@loadlok.com


Preferred Partners van European Trailer Care