Shell Smeerolie Distributie - OK Oliecentrale - Preferred Partner ETC

OK Oliecentrale – Preferred Partner van European Trailer Care

OK Oliecentrale is een van de grootste distributeurs van Nederland als het gaat om smeermiddelen, AdBlue en brandstoffen voor de zakelijke markt. Dagelijks zijn eigen tankwagens en meerdere vrachtwagens op weg naar o.a. agrarische ondernemingen, industriële fabrieken, transportbedrijven, aannemerijen, grondverzetbedrijven, truckdealers, overheidsinstellingen en tankstations voor de levering van kwaliteitsproducten.

Al sinds jaar en dag is OK Oliecentrale (voorheen Oliecentrale Nederland) officieel distributeur van Shell smeermiddelen. Dit betekent dat de binnen- en buitendienstmedewerkers op de hoogte zijn van de laatste productontwikkelingen en zowel op commercieel als technisch vlak kunnen adviseren. Denk aan productadvies en smeerschema’s, maar ook verversingstermijnen en monsterafnames /-onderzoek. Vanuit meerdere distributiecentra worden dagelijks vele liters Shell product bij bedrijven door heel Nederland geleverd. Ook bulkleveringen zijn mogelijk.

Shell Driveline oplossingen
Voor vrachtwagens en bussen is een minimale downtime en maximaal brandstofverbruik essentieel. De Shell driveline oplossingen, bestaande uit een pakket van high-performance motoroliën, transmissieoliën en smeervetten, zijn hier volledig op afgestemd en voldoen bovendien aan de wettelijke vereisten. Stuk voor stuk producten die u op weg helpen naar een efficiënter, winstgevender en meer concurrerend wagenpark.

www.ok-oliecentrale.nl

OK Oliecentrale B.V.
Regio Noord
Wethouder Buitenhuisstraat 7
7951 SJ Staphorst
T: 0522 23 99 99
E: staphorst@ok-oliecentrale.nl
OK Oliecentrale B.V.
Regio Zuid / West
Verlengde Poolseweg 32
4818 CL Breda
T: 076 523 28 18
E: breda@ok-oliecentrale.nl
OK Oliecentrale B.V.
Regio Oost
Driepoortenweg 54
6827 BR Arnhem
T: 026 354 74 00
E: arnhem@ok-oliecentrale.nl
OK Oliecentrale B.V. (OK Rijmar)
Regio Zuid
Broekhin Noord 47
6042 ED Roermond
T:0475 329 880
E: info@rijmar.nl
OK Oliecentrale B.V.
Opslagtanks en tankkeuringen
Stationsweg 29
8141 SK Heino
T: 076 523 28 18
E: info@ok.nl

Preferred Partners