Bliksem See the difference reclame kleding drukwerk promotie

Bliksem! Preferred Partner van European Trailer Care!

Bliksem! See the difference is dé partner voor het visueel laten communiceren van je (bedrijfs)naam/logo.

Voor (full color) stickers en het beletteren van bijv. voertuigen, gevels en reclameborden kan je bij ons terecht. Ook voor vlaggen,spandoeken, peesdoeken, presentatiematerialen, kleding, werkschoenen, pbm’s en drukwerk ben je bij ons van harte welkom. Van ontwerp tot eindproduct.

Voor European Trailer Care zijn we al een aantal jaar een partner voor het leveren van producten, folders, stickers en kleding.  We zijn erg trots op het predicaat “Preferred Partner van European Trailer Care” waardoor we een groter bereik hebben voor het leveren van mooie, custom made produkten.

IN HOUSE PRODUCTIE

Met onze full color printer, voorzien van eco solvent inkten, printen en plotten we full color stickers, posters, spandoeken etc. Voor vinylteksten gebruiken we de snijplotter van 140 cm zodat we met gemak grote teksten kunnen plotten.

Door gebruik te maken van een professionele transferpers (max formaat 100×40 cm) en een professionele borduurmachine kunnen we zowel beroepskleding, promotie kleding en ander textiel voorzien van logo’s en teksten.
Om het geheel compleet te maken verzorgen we voor alle arbeidssegmenten ook de persoonlijke beschermingsmiddelen en werkschoenen.

Voor het graveren en wanneer mogelijk snijden van hout, kunststof, papier, rubber, glaswerk en leer maken we gebruik van onze laser-graveermachine. Met een formaat van 600×300 mm én een rondgraveer-module voorzien we zowel vlakke als ronde producten permanent van een logo, afbeeldingen en/ of tekst.

Met de vlakbedprinter en rondprinter bedrukken we vlakke en ronde materialen.
Met de primer, witte inkt en een glossy coating kunnen we materialen blijvend voorzien van full color afbeeldingen en teksten. Al vanaf 1 exemplaar.

Een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken en give-aways, leveren we met of zonder logo

In beide vestigingen (Heerenveen en Akkrum) wordt geproduceerd en hebben we een assortiment aan kleding, showmodellen en productvoorbeelden die we leveren.

Kortom: wil je je logo en bedrijf op een positieve manier onder de aandacht brengen, dan zorgen wij ervoor dat je over de juiste producten beschikt!

Wil je advies? Kom dan langs op onze vestiging, of maak een afspraak via Whatsapp zodat we even langs kunnen komen.
We staan graag voor je klaar!

Bliksem! See the difference

We ♥ your logo!

Contact:
Bliksem! See the difference
Venus 10
8448 GW  Heerenveen

Contactpersoon:
Jetske van ’t Blik
Tel. 06-52015215
E-mail: info@bliksem-reclame.nl
Website: www.bliksem-reclame.nl

Preferred Partners van European Trailer Care