[:de]Preferred partner ETC: Groen Gedaan[:]GROEN GEDAAN

Duurzame mobiliteit is van groot belang. Niet alleen vanuit onze verantwoordelijkheid voor het milieu en de volgende generaties. Maar we zien ook toenemend dat de economie wordt afgeremd of zelfs stil komt te staan, vanwege de milieubelasting. Denk maar eens aan de CO2, de stikstof of de PFas problematiek. Bedrijven die hun verantwoordelijkheid serieus nemen sluiten zich aan bij de stichting Duurzaam | Repareren.
Na objectieve toetsing ontvangt men het keurmerk GroenGedaan! Gecertificeerde bedrijven dragen bij aan een beter milieu en samenleving, maar ook aan de economische continuïteit. Minder grondstoffen, minder afval, minder energie, leidt ook tot beheersing van de kosten. De gecertificeerde bedrijven leveren u de beste service tegen scherpe prijzen.

De stichting Duurzaam | Repareren is een initiatief van de consumenten organisaties (ANWB), fleet-owners, leasemaatschappijen, overheid en verzekeraars. De stichting is operationeel in Nederland, België en Luxemburg. Met meer dan 3.000 gecertificeerde bedrijven is men het grootste onafhankelijke keurmerk in de BeNeLux.

https://www.stichtingduurzaam.nl/


Preferred Partners van European Trailer Care