Preferred partner ETC: ForchWelkom bij FÖRCH

Al meer dan 50 jaar in de buurt van de klant gevestigd.

Internationaal georiënteerd en regionaal opgesteld. Technologisch op het hoogste niveau, maar verankerd in de kern: in de verbinding van deze tegenstellingen ligt onze kracht.

De geschiedenis begint in 1963. Theo Förch begint een ijzerwarenhandel in Neuenstadt-Kochertürn. Met hard werken, een vooruitziende blik en gevoel voor de wensen van zijn klanten laat hij zijn onderneming tot aanzienlijke grootte groeien.

Tegenwoordig, meer dan 50 jaar later, behoort FÖRCH tot de leidende ondernemingen voor directe verkoop van werkplaatsbenodigdheden en montage- en bevestigingsartikelen. Ondanks het succes zijn wij nuchter gebleven. Onze vertegenwoordigers begrijpen uw wensen en nemen graag de tijd voor u.

FÖRCH heeft 100.000 artikelen op voorraad zodat u zich op uw werkzaamheden kunt concentreren. Ons uitgebreide assortiment bevat verbruiksmaterialen, gereedschappen, chemische producten voor de werkplaats en bouw, werkplaatsuitrusting, diamanttechniek, bevestigingstechniek, buisisolatie, dakventilatie en nog veel meer.

Wij zijn er voor u!

Om u onmiddellijk van dienst te kunnen zijn hebben wij 40 verkoopadviseurs die dagelijks voor u klaar staan.

Spreek ons gerust aan! 

Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord in een persoonlijk gesprek. Bellen voor een afspraak volstaat.

Förch Nederland B.V.
Demmersweg 18
7556 BN Hengelo

Tel.: +31 85 7732420
E-Mail: info@foerch.nl

www.foerch.nl


Preferred Partners van European Trailer Care