Preferred partner ETC: DT Spareparts

Uitgelicht onze Preferred Partner: DT Spare Parts

DT Spare Parts is een samenwerking aangegaan met European Trailer Care (ETC) als preferred partner. DT Spare Parts herkent zich in het professionele netwerk en de hoge eisen die de ETC leden stellen op het gebied van service en kwaliteit voor hun klanten. “In gesprekken met ETC is duidelijk geworden dat het aandeel truck-reparaties een sterk groeiend segment is binnen de ETC groep. Juist in dit segment ligt de kracht van DT Spare Parts en de toegevoegde waarde voor de ETC leden.”

Met ruim 40.000 artikelen in het assortiment biedt DT Spare Parts wereldwijd het breedste aanbod aan onderdelen voor commerciële voertuigen binnen de after-market. De ETC leden zullen via de distributiepartners van DT Spare Parts in de Benelux beleverd gaan worden. “Vanuit het regionale magazijn te Nieuwkuijk en het centrale magazijn te Kirchdorf (DE) hebben de leden binnen 24 uur toegang tot ruim 96% van de benodigde delen”. Dit is uniek in de markt.

European Trailer Care is de succesvolle samenwerking tussen onafhankelijke trailer reparatie bedrijven in Europa. Door de kracht van samenwerken kan European Trailer Care de fleetowner de optimale service bieden in geheel Europa. Tevens werkt European Trailer Care zeer nauw samen met alle trailer en onderdelen fabrikanten, zodat de lijnen kort zijn, en ook de juiste prijs gegarandeerd is. Door middel van eigen opleidingen tracht European Trailer Care het kwaliteitsniveau hoog te houden.

Als preferred partner krijgen de ETC leden toegang tot een breed pakket aan (online) services. Zo staat de technische helpdesk van de “Parts Specialists” paraat voor ondersteuning bij de reparatievraagstukken en zullen er diverse trainingen aangeboden gaan worden.

ETC en DT Spare Parts werken samen

Foto: Erik Spalink (formulemanager European Trailer Care, links) en Pieter Verkleij (salesmanager Benelux DT Spare Parts).